Mascarpone lievance sú skutočným kulinárskym zážitkom, ktorý do vašej kuchyne prinesie atmosféru tej najlepšej kaviarne. Vďaka mascarpone v ceste získajú tieto lievance neuveriteľnú jemnosť, vláčnosť a nadýchanú textúru.
Tento recept dokazuje, že aj jednoduché suroviny dokážu vytvoriť niečo výnimočné. Či už si ich doprajete na raňajky, ako desiatu alebo sladkú bodku po obede, určite spríjemnia váš deň.
Potrebujeme:
- 3 vajcia (bielky a žĺtky oddelene)
- 200 g mascarpone
- 280 g hladkej múky
- 40 g kryštálového cukru
- 3 dl mlieka
- Štipku kypriaceho prášku
- Štipku soli
- Voliteľné: drobné ovocie alebo kúsky čokolády na ozdobenie či pridanie do cesta
Postup a pokračovanie článku nájdete na druhej strane:
Pages: 1 2