Trojfarebné tvarohové rezy sú vizuálne atraktívny a chuťovo bohatý dezert, ktorý spája vrstvy rôznych textúr a chutí.
Tento recept je ideálny na prípravu výnimočného dezertu, ktorý zaujme na prvý pohľad aj ochutnanie. Vďaka svojim vrstvám ponúka zážitok z rôznorodých chutí a je vhodný na rodinné oslavy, stretnutia s priateľmi alebo ako luxusná pochúťka počas víkendu.
Ingrediencie
Tmavé cesto:
- 300 g polohrubej múky
- 100 g rozpusteného masla
- 100 g kryštálového cukru
- 5 lyžíc studenej vody
- 1 vajce
- 3 lyžice kakaa
- 1/2 balíčka prášku do pečiva
Tvarohová vrstva:
- 500 g jemného tvarohu
- 130 g práškového cukru
- 2 žĺtky
Vrchná vrstva:
- 200 g kryštálového cukru
- 250 g polohrubej múky
- 1/2 balíčka prášku do pečiva
- 1/2 pohára oleja
- 6 lyžíc studenej vody
- 3 celé vajcia + 2 bielky z tvarohovej vrstvy
Postup a pokračovanie na druhej strane:
Pages: 1 2