Lahodné víkendové rezy s jahodovým krémom a šľahačkou sa stanú hviezdou vášho stola! Tento dezert je dokonalým spojením jemného cesta, osviežujúceho jahodového krému a bohatej šľahačky. Pripravte ho pre rodinu či priateľov a sledujte, ako zmizne za pár okamihov.
Víkendové rezy s jahodovým krémom a šľahačkou – zmiznú okamžite zo stola
Tento jednoduchý, ale výnimočne chutný dezert si zamiluje každý! Kombinácia jemného cesta, krémového jahodového náplne a nadýchanej šľahačky je neodolateľná. Tu je recept, ktorý zvládnete rýchlo a bez problémov.
Ingrediencie:
- Na cesto:
- 4 vajcia
- 150 g cukru
- 150 g hladkej múky
- 1/2 balíčka prášku do pečiva
- Na krém:
- 500 ml jahodového pyré (čerstvé alebo mrazené jahody)
- 100 g cukru
- 1 vanilkový pudingový prášok
- 250 ml mlieka
- Na šľahačku:
- 500 ml smotany na šľahanie
- 2 lyžice práškového cukru
- 1 balíček stužovača na šľahačku (voliteľné)
Postup a pokračovanie článku na druhej strane:
Pages: 1 2