Objavte čaro Pavlovej torty s čerstvým ovocím – sviežej, ľahkej a elegantnej pochúťky, ktorá si získa každého milovníka sladkého. Tento jemný dezert, pomenovaný po slávnej ruskej baleríne Anne Pavlovovej, vyniká chrumkavým základom, nadýchanou šľahačkou a bohatou vrstvou čerstvého ovocia. Pripravte sa, že sa stane novým favoritom vášho dezertného menu!
Čo budeme potrebovať:
- 12 bielkov / 400 g
- 500 g práškového cukru
- 60 g kukuričného škrobu
- Citrónová šťava
- Vanilková esencia
- 700 ml smotany na šľahanie
- 50 g práškového cukru
- Maliny
- Čučoriedky
- Lístky mäty
- 1 hruška
- Štipka soli
Postup:
To nie je všetko. Pokračovanie článku nájdete na ďalšej strane ↓
Pages: 1 2