ZDROJ: /sdp.nongdanct.com

Očarujúce dvojplnkové koláče s tvarohom a povidlami – klasika, ktorá sa osvedčila

ZDROJ: /sdp.nongdanct.com
ZDROJ: /sdp.nongdanct.com

Ak hľadáte recept, ktorý si zamiluje celá rodina a zároveň zaujme aj vašich hostí, vyskúšajte tieto poctivé dvojctihodné koláče. Plnené krémovým tvarohom a domácimi povidlami, predstavujú dokonalú symbiózu chutí tradičnej českej kuchyne. Jednoduchá príprava a skvelý výsledok zaručujú, že sa stanú stálicou vo vašej kuchyni.


Ingrediencie

  • 500 g hladkej múky
  • 100 g polohubenej múky
  • 60 g práškového cukru
  • 1 lyžička soli
  • 1 kocka čerstvého droždia
  • 300 ml vlažného mlieka
  • 200 ml oleja
  • 2 žĺtky
  • 1 vajce na potretie
  • Tvarohová náplň: 2 tučné tvarohy v alobale, práškový cukor, citrónová kôra, rum
  • Sklenička domácich povidiel
  • Drobenka

Postup a pokračovanie na druhej strane:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *