ZDROJ: https://sdp.nongdanct.com

Mätové čokoládové pokušenie. Ponorte sa do geniálnej chuti

ZDROJ: https://sdp.nongdanct.com
ZDROJ: https://sdp.nongdanct.com
  1. Čokoládu nalámeme do sklenenej misky a pridáme soľ.
  2. Mätu nasekáme na väčšie kúsky a vložíme do menšieho hrnca. Pridáme smotanu a maslo. Za občasného miešania zohrievame, kým sa maslo úplne nerozpustí – smotana však nesmie zovrieť!
  3. Tekutinu precedíme cez sitko priamo na čokoládu v miske. Necháme niekoľko minút stáť, aby sa čokoláda rozpustila.
  4. Potom metličkou jemne premiešame, kým nevznikne hladký čokoládový krém. Necháme ho úplne vychladnúť.
  5. Vychladnutý krém zakryjeme potravinovou fóliou a dáme na hodinu do chladničky.
  6. Po vychladnutí pomocou lyžice tvarujeme malé guľôčky a obaľujeme ich v kakau.

ZDROJ: https://sdp.nongdanct.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *