ZDROJ: sdp.nongdanct.com

Sladké pohladenie: Nepečená čokoládová torta hotová raz-dva

ZDROJ: sdp.nongdanct.com
ZDROJ: sdp.nongdanct.com

Postup:

  1. Príprava korpusu:
    Sušienky rozmixujte na jemno a zmiešajte s Nutellou. Hmotu rovnomerne natlačte na dno formy, poriadne ju utlačte a uhlaďte.
  2. Krém:
    Mascarpone vyšľahajte s práškovým cukrom, vanilkovým extraktom a smotanou do hladkého a nadýchaného krému. Krém rovnomerne rozotrite na sušienkový základ.
  3. Chladenie a poleva:
    Tortu vložte do chladničky na 40 minút. Medzitým si pripravte polevu – čokoládu spolu s maslom roztopte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke. Nechajte chvíľu vychladnúť, potom polevu rovnomerne nalejte na krém. Opäť vložte do chladničky na 30 minút.
  4. Podávanie:
    Torta je pripravená na krájanie a podávanie. Ideálna ku káve, čaju alebo len tak – pre potešenie.

Dobrú chuť!

ZDROJ: sdp.nongdanct.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *