Postup:
- Príprava korpusu:
Sušienky rozmixujte na jemno a zmiešajte s Nutellou. Hmotu rovnomerne natlačte na dno formy, poriadne ju utlačte a uhlaďte. - Krém:
Mascarpone vyšľahajte s práškovým cukrom, vanilkovým extraktom a smotanou do hladkého a nadýchaného krému. Krém rovnomerne rozotrite na sušienkový základ. - Chladenie a poleva:
Tortu vložte do chladničky na 40 minút. Medzitým si pripravte polevu – čokoládu spolu s maslom roztopte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke. Nechajte chvíľu vychladnúť, potom polevu rovnomerne nalejte na krém. Opäť vložte do chladničky na 30 minút. - Podávanie:
Torta je pripravená na krájanie a podávanie. Ideálna ku káve, čaju alebo len tak – pre potešenie.
Dobrú chuť!
ZDROJ: sdp.nongdanct.com
Pages: 1 2