- Pripravte si plech: vystelte ho papierom na pečenie a okraje vymažte maslom.
- Vajcia s cukrom vyšľahajte do svetlej peny. Pridajte olej a mlieko, znova dobre premiešajte.
- Do zmesi preosejte múku, pridajte prášok do pečiva, kakao, škrob a vanilkový cukor. Všetko premiešajte do hladkého cesta.
- Nalejte cesto do plechu, párkrát ním poklepte o stôl a pečte v predhriatej rúre na 180 °C približne 20 minút.
- Medzitým si pripravte krém: v hrnci zmiešajte mlieko, múku, škrob, žĺtok a cukor. Za stáleho miešania varte, kým zmes nezhustne.
- Do ešte teplého pudingu pridajte vanilkový cukor a nechajte vychladnúť, občas premiešajte, aby sa nevytvorila koža.
- Po vychladnutí pridajte smotanový syr a mixérom vyšľahajte do hladka.
- Krém rovnomerne rozotrite na vychladnutý korpus a tortu nechajte odležať v chladničke ideálne cez noc.
- Na druhý deň tortu posypte nastrúhanou horkou a mliečnou čokoládou a podávajte.
ZDROJ: sdp.nongdanct.com
Pages: 1 2