Tieto krehké tartaletky kombinujú sviežosť jahôd a malín s bohatou chuťou čokolády, čím vytvárajú dokonalú harmóniu chutí. Ich príprava je jednoduchá a výsledok očarí nielen chuťou, ale aj vzhľadom.
Ingrediencie:
Na cesto:
- 240 g hladkej múky
- 90 g práškového cukru
- 35 g mandľovej múky
- 120 g studeného masla
- 1 veľké vajce
- štipka soli
Na náplň:
- 300 g čerstvých jahôd
- 100 g čerstvých alebo mrazených malín
- 1–2 PL kryštálového cukru
Na polevu:
- 80 g mliečnej čokolády (cca 40 % kakaa)
- 40 g smotany na šľahanie
Na ozdobu:
- nasekané nesolené pistácie
- čerstvé ovocie podľa chuti
Postup a pokračovanie na druhej strane:
Pages: 1 2