- Príprava cesta:
Vyšľahajte celé vajcia s cukrom do peny. Postupne pridajte mlieko, olej, múku s práškom do pečiva a nakoniec mleté orechy. Cesto vylejte na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečte pri 180 °C asi 25 minút. - Príprava sirupu:
Vo vode rozmiešajte cukor a vanilkový cukor. Krátko povarte, kým sa cukor úplne nerozpustí. Nechajte vychladnúť. - Príprava krému:
Z mlieka, pudingových práškov a cukru uvarte hustý puding. Po vychladnutí ho vyšľahajte spolu s maslom do hladkého krému. - Zostavenie koláča:
Upečený korpus prelejte vychladnutým sirupom. Následne natrite vanilkový krém. Nechajte stuhnúť v chladničke aspoň niekoľko hodín, ideálne cez noc. - Podávanie:
Pred podávaním môžete ozdobiť nastrúhanou čokoládou alebo ďalšími orechmi.
ZDROJ: sdp.nongdanct.com
Pages: 1 2