Orechová torta s jemnou drobenkou je dezert, ktorý vás svojou vôňou a chuťou okamžite prenesie do detstva.
Je nadýchaná, plná bohatých orechových tónov a sladkej chrumkavej posýpky. Tento jednoduchý, no výnimočný recept si zamilujete pri šálke kávy alebo ako sladkú bodku po rodinnom obede.
Ingrediencie:
Na cesto:
- 250 g hladkej múky
- 150 g mletých vlašských orechov
- 150 g kryštálového cukru
- 1 balíček prášku do pečiva
- 1 lyžička škorice
- 150 ml mlieka
- 150 ml oleja
- 2 vajcia
- 1 čajová lyžička vanilkového extraktu
Na drobenku:
- 80 g hrubej múky
- 50 g masla
- 50 g kryštálového cukru
- 50 g nasekaných orechov
Postup a pokračovanie na druhej strane:
Pages: 1 2