- Príprava mäsa:
Kuracie prsia osušte papierovou utierkou. Jemne ich narežte do kríža (nie celkom do hĺbky), osolte a okoreňte z oboch strán. - Opraženie:
Na panvici zohrejte olej a pridajte kuracie mäso spolu s cesnakom. Restujte z oboch strán približne 5 minút, kým nezískajú zlatistú farbu. - Omáčka:
Prilejte vývar, pridajte horčicu, citrónovú šťavu a talianske korenie. Varte niekoľko minút, kým sa mäso úplne neuvarí (vnútorná teplota by mala dosiahnuť 74 °C). - Zahustenie:
Škrob zmiešajte s vodou, vzniknutú zmes pomaly primiešajte do omáčky v panvici. Za stáleho miešania povarte 1–2 minúty, kým omáčka zhustne. - Servírovanie:
Mäso podávajte teplé, bohato preliate horúcou citrónovo-horčicovou omáčkou. Vynikajúco sa hodí s ryžou, zemiakmi alebo čerstvým pečivom.




Prajeme dobrú chuť!
Pages: 1 2