Postup prípravy:
- V miske dôkladne zmiešame tvaroh, maslo, práškový cukor, vanilkový cukor, citrónovú kôru, zakysanú smotanu a mlieko. Vznikne nám hladký, krémový základ.
- Pripravíme si klasickú tortovú formu, do ktorej navrstvíme tvarohovú zmes. Dáme ju na chvíľu schladiť do chladničky.
- Podľa návodu si pripravíme ovocné želé. Po vychladnutí formu vyberieme, na vrch poukladáme mandarínky a zalejeme pripraveným želé.
- Koláč opäť vložíme do chladničky – tentokrát na niekoľko hodín, aby dobre stuhol.
A je to! Rýchly, chutný a osviežujúci dezert je pripravený na podávanie. Nezabudni nám napísať do komentárov, či si ho už vyskúšal/a alebo sa naň ešte len chystáš.
ZDROJ: sdp.nongdanct.com
Pages: 1 2