HUMENČAN

Jednoduchý recept na čokoládovú penu: Hotovo za pár minút!

ZDROJ: /sdp.nongdanct.com

Lahodná čokoládová pena, ktorú zvládnete pripraviť za chvíľku, je skvelým dezertom pre každú príležitosť

. Či už ju pridáte do koláča, torty alebo si ju vychutnáte len tak, jej jednoduchá príprava a skvelá chuť vás určite dostanú! Pozrite sa, ako si ju ľahko pripravíte.


Čo budeme potrebovať:

  • 300 g tvarohu
  • 100 ml jogurtu
  • kakao
  • 3 lyžice cukru
  • 10 g želatíny
  • 25 ml vody

Postup:

  1. Do mixéra vložíme tvaroh, cukor, kakao a jogurt. Dôkladne rozmixujeme do hladka.
  2. Želatínu rozpustíme v teplej vode a necháme ju 25 minút napučať. Potom ju zahrievame vo vodnom kúpeli, kým sa úplne nerozpustí.
  3. Pripravenú želatínu vmiešame do tvarohovej zmesi a dôkladne premiešame.
  4. Hotovú penu nalejeme do sklených pohárov a dáme na 2-3 hodiny stuhnúť do chladničky.
  5. Po vybratí z chladničky je čokoládová pena pripravená na servírovanie!

Vychutnajte si tento jemný a sladký dezert s rodinou alebo priateľmi!

ZDROJ: sdp.nongdanct.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *